Покривни прозорци - FAKRO

Покривни прозорци

Съвременните покривни прозорци са оптималното решение, използвано в строителството, тъй като допринасят естествена светлина в интериора, позволяват вентилация на таванското помещение и осигуряват гледка навън. Инсталирането на покривни прозорци е по-евтино и не толкова трудоемко решение като изграждането на капандури. Покривните прозорците се променят. Понастоящем произвежданите покривни прозорци са продукти с най-високо качество, които се характеризират с висока издръжливост, висока енергийна ефективност, безопасност и удобна употреба.

Все по-често стандартните покривни прозорци на средна ос се заменят с други, по-модерни конструкции на покривни прозорци. Разпознаването в очите на клиентите придобиват прозорците с висока ос на отваряне или с двойна ос, защото осигуряват много по-висока функционалност. 

При избора на покривни прозорци трябва да вземе предвид функционалността, енергийната ефективност, безопасността на употреба и устойчивостта срещу взлом. Тези аспекти, макар и без осъзнаване, са много важни за потребителите. Всеки иска да се чувства сигурно и комфортно в собствения си дом. Съвременните покривни прозорци на FAKRO осигуряват това спокойствие. 

 

 

FAKRO Innovations - открийте уникални решения на FAKRO

FAKRO Innovations - открийте уникални решения на FAKRO

Научете повече за иновативните решения, използвани в покривните прозорци FAKRO, като използвате приложението на вашия смартфон.

Изтеглете приложението FAKRO Innovations от Google Play или App Store.

 Изтеглете приложение

Аксесоари за покривни прозорци

Други аксесоари