решения, които други не предлагат

Този вид прозорци са единствени на пазара и отговарят на стандарт DIN 5034-1*.
Когато се монтират на покриви с наклон от 39° до 43°, долният край на прозореца трябва да бъде на височина от пода
над 95 см, а горният край на височина минимум 220 см 
 

Прозорец с висока ос на отваряне 

Прозорец ”Дует” с висока ос на отваряне

Сводест прозорец

Когато прозорецът е затворен, страничните парапети се прибират в касата и не се издават над покривната повърхност по тази причина те не събират прах и не развалят естетиката на покрива. Прозорецът запазва еднакъв външен вид, когато се комбинира с други прозорци FAKRO. Също така е възможно изпълнение в комбинация с горен прозорец с висока ос на отваряне.

 

Прозорец балкон

 

Димоотводен прозорец

Комбинация, при която димът се отвежда през долен прозорец клапа и горен прозорец на средна ос. Това осигурява максимално ефективно отвеждане на дима и топлината при пожар. Прозорецът се характеризира с много добри технически параметри и отлична естетика.

Ново поколение на прозорец preSelect®.
Благодарение на иновативната система на обков при отворяне на прозорец на горна ос автоматичо се блокира отворянето на средна ос и обратно, което гарантира стабилност и комфорт при употреба.

 

FPP preSelect

 

Уникалната система на обков на прозореца с комбинирано отваряне и повдигане на крилото до ъгъл от 45 ˚, дава възможност да се инсталира в горната част на рамата вентилациона система V40P, както и монтажа на външна маркиза.

Външна маркиза се монтира върху прозореца, благодарение на което се използва по-широк материал и се осигурява известно разстояние между стъклото и маркизата. Това дава оптимална защита от cлънчевото нагряване.

 

 

 

PVC прозорците могат да бъдат изпълнени и в други цветове: златен дъб или бор.

Ние приемаме всички предизвикателства, включително и тези, които конкуренцията отказва да изпълни. 

* Стандарта се прилага само за немския пазар.